0770–455 909

Ansökan om Bolån

Ansök om bolån. De flesta människor har inte tillräckligt med pengar för att kunna betala för ett helt nytt hus, ny lägenhet eller en renovering. Det är därför vanligt att man ansöker om bolån. Det finns även dem som gör en ansökning trots att de egentligen har tillräckligt med pengar, men räntan för bolånet kanske är lägre än utdelningen man får för att förvara sina pengar på ett annat sätt, tillexempel som aktier. Det är också vanligt förekommande, att bara betala av de räntor som man har och bestämde då man gjorde sitt ansök om bolån, medan själva lånet, det pris som fastigheten kostade, är densamma tills den dag man bestämmer sig för att sälja den igen.

Räntan som tidigare nämnts är olika hög beroende på var du väljer att ta ditt bolån, samt hur mycket det är du vill låna. Räntan i sig, kan man säga är själva avgiften som företaget tar ut för att de gör dig en tjänst, nämligen lånar ut pengar till dig. När du ansökt om bolån på ett företag, kan resultatet se helt olika ut jämfört med ett annat ställe. Därför kan man gå in på olika låneinstituts hemsidor på Internet och själv skriva in olika uppgifter, och få en preliminär uppskattning av hur mycket ett bolån kommer att kosta dig hos just det företaget. Sådana sidor kan förutom ansök om bolån även räkna ut, eller i alla fall ge information, om deras tjänster inom flyttning av lån eller nytt lån men med samma bostad.

Ansök om bolån när du inte har några betalningsanmärkningar. Det är en klar fördel då de flesta låneinstitut inte gärna, eller överhuvudtaget, vill låna ut pengar till dig i en sådan situation. En betalningsanmärkning kan du få om du slarvat eller uteblivit med en betalning. Ett företag som ska låna ut pengar till dig, tror kanske att det kommer att upprepas igen, och därför är de ovilliga till att låna dig pengar.

I de flesta fall går därför de stora företagen ut direkt med att avråda dig från att ansöka om bolån. De är tillräckligt väletablerade för att kunna välja bort kunder med sådan bakgrund. Men det finns även mindre låneinstitut som specialiserats sig på den grupp av människor som inte får låna av de större företagen. Dessa låneinstitut uppmanar dig istället till ett ansök om bolån, även om du skulle ha betalningsanmärkningar. Deras affärsidé grundar sig just på att ge bolån, bland andra lån, trots att kunden har, eller har haft, en trasslig pengasituation. Dessa företag brukar även låna ut pengar då du har skulder eller ibland arbetslös. Dock är det som med det mesta i livet, det krävs någonting mer i gengäld, och detta resulterar i deras höga ränta. Därför bör du, redan innan du gjort din ansökan om bolån hos dessa företag, tänka på att månadsavgiften och slutnotan kan bli mycket hög.


Eller ring oss på 0770-455 909 för ansökan om privatlån eller för mer information.