0770–455 909

Låna pengar trots betalningsanmärkning

Låna pengar trots betalningsanmärkning. Om tillexempel banken eller något annat låneinstitut nekar dig att låna pengar av dem, kan det finnas olika anledningar till deras beslut. Om du redan har stora skulder, kan det hända att banken tvekar att ge dig ett lån eftersom de vill vara säkra på att du kan betala tillbaka det. Om du är arbetslös, kan det också innebära problem eftersom banken behöver vara säker på att du tjänar in några pengar så att du kan betala tillbaka skulden vid något tillfälle. Om du vill låna pengar trots betalningsanmärkningar är det inte heller omöjligt att banken tvekar. En betalningsanmärkning är en sorts varning som du får när du inte betalat tillbaka de pengar du lånat i tid, eller betalt tillbaka överhuvudtaget. Det betyder att banken inte litar på att du kommer att kunna sköta ett lån som du tar från dem, eftersom du vid ett tidigare tillfälle visat att du inte klarat av det.

Att ha en betalningsanmärkning är inget ovanligt, över en halv miljon svenskar har en. Oavsett vilken anledning till varför du fått en betalningsanmärkning, så tar det tre år innan den försvinner. Det betyder att du kan få problem att låna pengar trots att det var längesedan du fick din anmärkning, och trots att du betalt tillbaka de pengar du lånat. Även om du kanske gick igenom en kris tidigare i livet men har ordnat upp det nu, eller lånat ut pengar till någon annan som inte betalande tillbaka till dig, så är detta alltså ingenting som tas hänsyn till, om du nu vill låna pengar trots betalningsanmärkning.

Idag finns det dock flera alternativ om du vill låna pengar trots betalningsanmärkning. Handlar det som ett mindre lån, kan du använda dig av ett smslån. Dessa lån ligger på mellan 1000 kronor och 5000 kronor, och du tar dem genom att skicka ett sms, och du får snabbt pengarna på ditt konto. De vanligaste smslånsföretagen är Kredit 365, Mobillån och smskredit, och de erbjuder dig oftast att låna pengar trots betalningsanmärkningar. Det bör påpekas att dessa lån har en hög ränta och oftast ska betalas tillbaka relativt omgående. Man skulle kunna säga att smslånsföretagen tar ut en avgift för den snabba transaktionen, och för att de låter dig låna pengar trots betalningsanmärkning.
 Handlar det om större summor som du vill låna trots betalningsanmärkningar, kan du vända dig till bland annat Freedom Finance, Bank2, Bluestep eller Accepturs Finans. Räntan som dessa företag har, baseras dock ibland på hur många betalningsanmärkningar du har, eller hur stora summor dina skulder är.


Eller ring oss på 0770-455 909 för ansökan om privatlån eller för mer information.