0770–455 909

Snabblån

Snabblån är den typ av lån där du får pengarna du vill låna väldigt snabbt till ditt konto. De snabbaste lånen kan du få genom så kallade smslån eller mobillån. Väljer du att ta ett snabblån med dessa låneinstitut kan du ha pengarna till hands redan inom cirka femton minuter, eller åtminstone på ditt bankkonto. Anledningen till att snabblån går så fort beror på att du kan ansöka och genomföra lånet via din mobil, eller en sida på internet, istället för det traditionella sättet att först ta sig till banken, ställa sig i kö, tala med en bankman och så vidare. Väljer du att ta ditt snabblån med hjälp av din mobil, behövs inga övriga personuppgifter så länge ditt nummer är registrerat hos nummerupplysningen.

Företagen som lånar ut pengar till dig behöver veta vem du är för att kunna få tillbaka pengarna, och återbetalningstiden brukar vara mellan femton och trettio dagar. Ett snabblån följs således av en snabb återbetalningstid. Det fina med snabblån är just att du kan få pengarna så omgående, men det just det men tjänsten som du betalar extra för, jämfört med tillexempel vanliga banklån. De flesta snabblån har en avgift istället för ränta, så du vet redan när du ansöker om lånet, hur mycket det kommer att kosta dig. Får du däremot problem att betala tillbaka snabblånet, blir det betydligt dyrare. Då kan det tillkomma påminnelseavgifter och så vidare, och tillslut får du kanske en betalningsanmärkning. Låt därför inte ett snabblån bli en impulshandling, utan tänk noga igenom hur och om du kan betala tillbaka pengarna när återbetalningstiden gått ut. Det finns idag relativt många typer av låneinstitut som erbjuder snabblån. Deras avgifter för själva lånet, ansökningsavgifter, tid för återbetalning och lånesummor kan variera lite från företag till företag. En del erbjuder snabblån även om du har tidigare betalningsanmärkningar. Gemensamt för alla snabblån är i alla fall att de går fort och är enkla att genomföra.

Tidigare nämnda snabblån som du skaffar dig genom att skicka ett sms, brukar ligga på en summa mellan tusen och fem tusen kronor. Men det finns även större belopp, som också kallas för snabblån. Det handlar om upp till cirka 30 000 kronor som du kan få tillgängliga inom några dagar. Dessa kallas också snabblån eftersom du snabbt kan få veta om du är beviljad lånet eller inte. Du kan ansöka om snabblånet via internet.


Eller ring oss på 0770-455 909 för ansökan om privatlån eller för mer information.